Osakeyhtiö

14.12.2023

Kuinka vaurastua taloudellisesti – osa 1

Taloutemme on yksi elämämme suurimmista asioista, joka vaikuttaa sekä nykyhetkeen että tulevaisuuteen. Hyvin rakennettu talous antaa mielenrauhaa ja luo vapauden tunnetta. Vaurastuminen ei ole salatiedettä ja se on meidän kaikkien ulottuvilla.
13.12.2023

Materiaalit tilinpäätöstä varten pienessä osakeyhtiössä

Tilinpäätös on prosessi, joka vaatii monenlaisia dokumentteja pieneltä osakeyhtiöltä. Sen avulla selvitetään yrityksen taloudellinen tulos ja varallisuuden tila. Tässä artikkelissa esittelemme tarkasti, mitä materiaaleja tarvitaan tilinpäätökseen ja selitämme, miksi kukin dokumentti on tärkeä.
13.12.2023

Mitä on tuloslaskelma ja tase

Taselaskelma ja tuloslaskelma ovat kaksi tärkeää taloudellista raporttia, jotka auttavat yrityksiä ja sijoittajia ymmärtämään yrityksen taloudellista tilannetta ja suoritusta. Tässä on lyhyt selitys kummastakin kansankielellä:
13.12.2023

Yrittäjän verosuunnittelu: Vinkkejä palkan ja osingon väliseen tasapainoiluun

Yrittäjyys on kuin taitava sirkustaiteilija, joka tasapainoilee verojen maksamisen nuoralla. Yksi heidän yleisimmistä pähkäilyistään koskee palkan ja osingon suhdetta. Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten voit tanssia verotehokkuuden ja lakisääteisten velvoitteiden välillä – ja ehkä välttää pari turhaa piruettia verokarhun kanssa.