Asiantuntijamme Tilitoimisto X:ssä

Tilitoimisto X:n tiimi on kokenut ja ammattitaitoinen kumppani asiakkaidemme taloudellisella matkalla. Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan johdonmukaista, korkealaatuista ja yksilöllistä palvelua. Yhdessä olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa.

Jokainen asiakkaamme saa yrityskohtaisen kirjanpitäjän, joka ymmärtää asiakasyrityksen ainutlaatuiset vaatimukset. Tämä johdonmukainen palvelu varmistaa, että asiakkaamme saavat korkealaatuista ja ammattitaitoista kirjanpitopalvelua kuukaudesta toiseen.

Kirjanpitäjämme ovat aina valmiita auttamaan ja vastaamaan kysymyksiinne, olipa kyse taloudellisten raporttien laadinnasta, verosuunnittelusta tai muista taloushallinnon haasteista.

Vastuullisuus ja luottamus ovat liiketoimintamme perusta. Pyrimme aina toimimaan avoimesti, ennakoitavasti ja eettisesti. Tarkkuus ja luottamuksellisuus ovat meille kunnia-asioita, ja varmistamme, että asiakkaidemme talousasiat hoidetaan ammattimaisesti ja luotettavasti.

Jyri Pajamo

Toimitusjohtaja, KLT


 


Jyri on omistautunut talousalan ammattilainen, jolla on laaja kokemus eri toimialoilta.

Ilkka Lampinen

Kirjanpitäjä, KLT


 


Ilkka tuo tiimiimme syvää asiantuntemusta verosuunnittelusta ja yritysjärjestelyistä.

Jukka Määttä

ICT-asiantuntija


 


Jukka on teknisen arkkitehtuurin ja toteutuksen ammattilainen.

Sinun nimi

Kirjanpitäjä


 


Katso avoimet työpaikat.

Toivomme kuulevamme sinusta pian!