Digitaaliset ratkaisut,
henkilökohtainen ote


Tarjoamme monipuolista palveluvalikoimaa, joka kattaa digitaalisen kirjanpidon, palkanlaskennan ja taloussuunnittelun. 

Kirjanpitopalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme luottamuksellista ja ammattitaitoista kirjanpitopalvelua nykyaikaisilla työkaluilla, mikä vapauttaa heidät huolehtimaan omista ydinosaamisalueistaan. Luottamus on liiketoimintasuhteemme perusta, joten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tiedot ja talous ovat turvallisissa käsissä. Ammattitaitoisten kirjanpitäjiemme ansiosta, asiakkaillemme jää enemmän aikaa keskittyä liiketoimintansa kasvuun ja kehittämiseen.


Palkanlaskentapalvelu

Palkanlaskentamme perustuu vuosien kokemukseen ja ammattitaitoiseen henkilöstöömme. Varmistamme, että asiakkaidemme palkanlaskenta noudattaa kaikkia lakeja ja määräyksiä. Tarkkuus on meille kunnia-asia, ja huolehdimme siitä, että palkanmaksu tapahtuu aina oikein ja ajallaan. Luottamus on meille ensisijaisen tärkeää. Käytämme tiukkoja tietoturvakäytäntöjä ja huolehdimme siitä, että kaikki asiakkaidemme henkilötiedot ja talousasiat ovat aina suojattuja ja luottamuksellisia.


Asiantuntijapalvelu

Olipa kyse sitten verosuunnittelusta, yritysjärjestelyistä, budjetoinnista, rahoitusneuvonnasta tai muista talousalan haasteista, meidän tiimimme työskentelee ymmärtääkseen asiakkaidemme yritysten ainutlaatuiset vaatimukset ja auttaakseen heitä saavuttamaan tavoitteensa. Asiantuntijamme ovat vuosien kokemuksen ja koulutuksen kautta hankkineet syvän asiantuntemuksen alaltaan. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat laadukasta ja asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua.


Taloussparraus

Tilitoimisto X:n tiimi koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on kertynyt kokemusta sijoittamisesta, verosuunnittelusta, omaisuudenhallinnasta ja muista varallisuuden kasvattamiseen liittyvistä aiheista. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että jaamme oppimamme näistä aiheista heidän kanssaan. Varallisuuden kasvattaminen ja hallinta voi tuntua monimutkaiselta, mutta me teemme sen helpoksi. Tarjoamme käytännönläheisiä ratkaisuja ja työkaluja, jotka auttavat asiakkaitamme tekemään viisaita taloudellisia päätöksiä ja seuraamaan varallisuutensa kasvua.

Näin palvelumme toimii


  1. Aineiston toimitus: Kirjanpitoa varten jokaisesta tapahtumasta tarvitaan liiketapahtumaa kuvaa tosite eli lasku tai kuitti. Tallenna aineisto sähköisesti (PDF-muodossa) pilvipalveluumme, joko puhelimella kuvaten tai siirtämällä omalta koneeltasi. Jos käytässäsi on holvi, procountor tai Netvisor niin saamme aineiston suoraan sieltä.
  2. Tiliote: Tiliotteen toimitat meille joko sähköisesti pankkiyhteysvaltuutuksella tai tallentamalla sen PDF-muotoisena pilvipalveluumme.
  3. Ilmoita materiaalista kirjanpitäjällemme: Tallenna aineistosi viimeistään seuraavan kuun 14.päivä niin voimme varmistua kirjanpidon valmistumisesta ajallaan.
  4. Teemme kirjanpidon: Otamme yrityksesi kirjanpidon työn alle ja käymme läpi kauden tapahtumat. Hoidamme puolestasi lakisääteisen kirjanpidon ja lähetämme tarvittavat veroilmoitukset. Kirjanpidon valmistuttua lähetämme sähköpostitse raportit, ALV-maksuohjeet sekä kommentit ja kysymykset kirjanpidosta.
  5. Tilinpäätös ja veroilmoitus. Tilikauden päätteeksi laadimme yrityksesi tilinpäätöksen, veroilmoituksen ja rekisteröi tiedot PRH:lle. Lähetämme yrityksesi vuosiraportit sekä aineiston arkistointia varten.

Taloushallinnon ohjelmisto


Edellytämme, että asiakkaillamme on käytössään taloushallinnon ohjelmisto, mikä mahdollistaa sujuvan tiedonvaihdon ja tehostaa kirjanpito- sekä palkanlaskentaprosesseja.

Jos asiakkaamme eivät ole vielä hankkineet taloushallinnon ohjelmistoa, autamme mielellämme. He voivat käyttää kanssamme seuraavia ohjelmia: Procountor, Netvisor, Holvi ja Kitsas.

Ohjelman avulla voimme tarjota ajantasaista ja tarkkaa palvelua, ja asiakkaat voivat omalta osaltaan seurata taloudellista tilannettaan reaaliajassa.