Selkeää hinnoittelua,
ei piilokuluja

 

Ymmärrämme, että avoimuus ja ennakoitavuus hinnoittelussa on olennaisen tärkeää asiakkaidemme yritysten budjetoinnille ja suunnittelulle. Siksi olemme luoneet selkeän ja ymmärrettävän hinnaston palveluillemme.

Hinnastomme on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja, jotta voimme palvella erilaisia asiakastarpeita ja budjetteja. Olipa kyseessä sitten peruskirjanpito, palkanlaskenta tai erikoistunut veroneuvonta, pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ilman piilokuluja. 

Tutustu alla olevaan hinnastoomme ja älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset räätälöityä tarjousta.

hinnat-1

Liikevaihto alle
60 000 euroa

140/kk

hinnat-2

Liikevaihto alle
100 000 euroa

170/kk

hinnat-3

Liikevaihto alle
150 000 euroa

220/kk

hinnat-4

Liikevaihto yli
150 000 euroa

Pyydä tarjous

>> Ota yhteyttä.

  Edellytämme, että asiakkaillamme on käytössään taloushallinnon ohjelma. Asiakas hoitaa ohjelman hankintaan liittyvät sopimukset ja kustannukset suoraan ohjelmistotoimittajan kanssa.

  Jos et ole vielä hankkinut taloushallinnon ohjelmistoa, autamme mielellämme. Voit käyttää kanssamme seuraavia ohjelmia: Procountor, Netvisor ja Holvi.

  Hintoihin lisätään alv. 24%.

  Kuukausimaksu sisältää:

  • Nimetty yhteyshenkilö
  • Neuvonta sähköposti/puhelin
  • Kirjanpito
  • Arvonlisäveroilmoitukset verottajalle
  • Tilinpäätös
  • Elinkeinotoiminnan veroilmoitus liiketoiminnasta
  • Tilintarkastuksen koordinointi
  • Palkanlaskenta 1 hlö.
   (jos enemmän: 2-5 hlö 20 €/kpl ja yli 5 hlö 15 €/kpl)

  Opastamme - sinä päätät!

  Tilitoimisto X:n tiimi koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on kertynyt kokemusta sijoittamisesta, verosuunnittelusta, omaisuudenhallinnasta ja muista varallisuuden kasvattamiseen liittyvistä aiheista. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että jaamme oppimamme näistä aiheista heidän kanssaan. Varallisuuden kasvattaminen ja hallinta voi tuntua monimutkaiselta, mutta me teemme sen helpoksi.

  Tarjoamme käytännönläheisiä ratkaisuja ja työkaluja, jotka auttavat asiakkaitamme tekemään viisaita taloudellisia päätöksiä ja seuraamaan varallisuutensa kasvua.